El passat 1 de Febrer, a les vuit del vespre, es va omplir el Teatre Municipal de Palafrugell de veïns, expectants per conèixer el nou projecte per al poble.

L’acte va ser dirigit per Laia Campos, presentadora de Televisió Costa Brava i va contar amb les intervencions de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, el Sr. Carles Motas i l’alcaldable per Som Gent del Poble, el Sr. Joan Vigas. 

En Carles Motas, alcalde de St. Feliu de Guíxols, del grup independent “Tots per Sant Feliu”, va remarcar tots els beneficis que suposa per a un poble tenir un partit que es centri únicament en el poble i no estigui subjecte a decisions externes. D’altra banda, també va incidir en la dificultat que comporta formar un partit i progressar sense el suport que oferiex un gran grup però ens va animar a treballar al·legant que els resultats obtinguts valen la pena.

Es va donar a conèixer que el projecte és encapçalat per diversos perfils de persones vinculats a diferents àmbits locals però amb una mateixa inquietud per la incertesa del futur al poble. Insatisfets amb la gestió local i descontents amb el pes que arrosseguen grans partits, optem per una gestió municipalista basada en la participació ciutadana. Ens sentim identificats amb els trets diferencials de “la vila del peix fregit”, de manera que una de les nostres prioritats és la preservació del territori. Donada la complicada situació política en la que estem inmersos ens sentim compromesos amb Catalunya.

Al finalitzar, es va oferir un petit refrigeri a tots els assistents per a poder parlar personalment amb els integrants del grup.

Retransmissió de l’acte per part de Televisió Costa Brava.

Set dels integrants del nucli de Som Gent del Poble