Ahir es va presentar a Sant Feliu de Guíxols el grup Tots per l’Empordà, amb l’objectiu de sumar forces dels partits independents, exclusivament municipalistes i que no pertanyen a cap partit de caire autonòmic o estatal.

12 municipis del Baix Empordà, Begur, Calonge i Sant Antoni, Corçà, Gualta, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Ultramort i Torroella de Montgrí i l’Estartit,  on hi ha llistes d’aquest caire que sumaran els seus vots per tal d’accedir al Consell Comarcal del Baix Empordà i a La Diputació de Girona.

Evidentment cada partit és sobirà en el seu municipi i només l’objectiu de no perdre les ajudes i subvencions que arriben dels ens supramunicipals ens ha fet decidir fer la coalició.

En Lluís Ros i en Joan Vigas a la presentació de Tots per l’Empordà.