Aquest proper divendres 10 de maig, a les 20h es farà l’acte de presentació de la candidatura i el programa electoral de Som Gent del Poble al Teatre Municipal de Palafrugell. Hi estem citats tots els palafrugellencs compromesos amb el nostre poble.

Des de Som Gent del Poble venim carregats de projectes i propostes per a millorar el nostre poble, però també venim carregats de ganes de que els assistents ens expliquin les mancançes que troben al poble, per tal de poder solventar-les. Ser novells en aquest àmbit no és inconvenient, ja que el nostre grup està compost per una gran diversitat de perfils, de diferents edats, procedències, cultures i sectors, que es complementen oferint un ampli coneixement del poble. Tot i aquesta diversitat, som un grup que convergim pel que fa als objectius, ens preocupa l’esdevenir d’aquest poble i no estem disposats a veure com es deteriora lentament sense posar-hi remei.

Que no t’ho expliquin! Vine per saber què es cou al poble.