Aquest passat divendres 10 de maig es va tornar a omplir el Teatre Municipal de Palafrugell en l’acte de presentació de la candidatura de Som Gent del Poble per les eleccions municipals del pròxim dia 26 de maig.

El punt principal d’aquest acte va ser manifestar tot el que ha canviat el poble en els últims anys. S’ha avançat molt en diversos aspectes per tal d’adaptar Palafrugell al S. XXI, desgraciadament, no tot ha sigut progrés. Per tal de satisfer les necessitats de la temporada d’estiu s’ha deixat de pensar en el poble, en el territori, en el benestar dels ciutadans… No obviant el potencial econòmic del turisme, pretenem ser el punt d’inflexió per un canvi estructural afrontant una política renovadora per al nucli del municipi, que conservi el nostre territori i on primi la participació ciutadana per tal de fer un poble a mida de les necessitats dels ciutadans.

La política que Som Gent del Poble defensa va més enllà de la candidatura 2019-2023, volem arrelar un projecte per un canvi a llarg termini del qual pugui sentir-se’n integrat tot el municipi. Com a “pal de paller” d’aquest canvi estructural hi ha l’objectiu que es declari Palafrugell reserva de la biosfera. Un creixement homogeni que respecti el territori i incideixi en la gestió de l’energia i els residus són les primeres mesures que es prendran. Convidarem a ser partícips d’aquest projecte als pobles veïns a fi de cohesionar el nostre territori i potenciar “l’Empordanet”.

Link al reportatge de TV Costa Brava:  http://www.tvcostabrava.com/redaccio/politica/politica-local/som-gent-del-poble-presenta-un-projecte-que-vol-fer-de-palafrugell-reserva-de-la-biosfera