El passat 26 de maig, Palafrugell va participar massivament a la convocatòria de les eleccions municipals, 8.851 persones varen acudir a les urnes a dipositar el seu vot i a contribuir d’una forma democràtica a dibuixar la vida política local dels pròxims 4 anys.
Volem agrair-vos el vostre interès, especialment a les 1.395 persones que ens varen fer confiança. Aconseguir que totes aquestes persones hagin dipositat les seves expectatives i anhels en nosaltres essent la primera vegada que apareixem al mapa polític local ens omple de satisfacció i alhora responsabilitat.
Procurarem treballar per tots els ciutadans, per cohesionar el poble, dur a terme els projectes que hem engegat i fer-lo entre tots millor.
Només ens queda agrair, no solament a tots els que ens han votat sinó també a tots els col·laboradors que han treballat conjuntament per tal que aquesta nova oferta política arribés a la ciutadania.
Gràcies de nou i “Som Gent del Poble” està a la vostra disposició perquè en definitiva no som més que gent del poble.

Joan Vigas Bonany