Us anunciem que l’IPEP, conjuntament amb mobilitat i la policia local hem estat treballant per facilitar els desplaçaments durant aquest estiu.

1) APARCAMENT CAPRABO: al carrer Llavià i Serra, a 1min caminant de la plaça de Can Mario. S’ha arribat a un acord per disposar de 122 noves places que seran gratuïtes durant la primera hora.
2) APARCAMENT FAR: La zona més visitada de Palafrugell, tant per les vistes com per l’oferta hotelera i de restauració requeria un fàcil accés. 100 noves places gratuïtes i una reorganització del sentit dels carrers seran suficients per agilitzar el trànsit i consolidar l’espai.
3) APARCAMENT LLAFRANC: Al carrer Ciceró, a només 600m del passeig, s’oferiran unes 80 noves places gratuïtes (cartell erroni). Facilitaran l’accés a hostes i treballadors del sector turístic.
4) APARCAMENT CALELLA: Durant la setmana vinent es consolidarà el pàrquing ja existent al final de l’autovia de Calella amb unes 100 noves places gratuïtes. Aquest es troba a uns 7 minuts caminant del passeig del Canadell.
5) APARCAMENTS MOTOS LLAFRANC: davant la creixent demanda de places per a vehicles de dues rodes, a la zona de la riera s’han habilitat noves places d’aparcament a uns 2min caminant del passeig.

Des de l’IPEP, dirigit per Som Gent del Poble apostem per aquestes accions que són bàsiques per fer sentir còmodes tant als ciutadans com a visitants. Amb aquest pas afrontem diversos punts del nostre programa electoral, projectant un arranjament de la plaça Priorat de Santa Anna i el tancament del Rabal Superior a la circulació de vehicles. Ampliant així el cinturó peatonal del poble.

Estem convençuts que aquestes mesures són la punta de llança que reactivarà el teixit de petits comerciants que tenim al poble després d’uns moments tant durs. El paper clau d’Oohxigen Palafrugell, l’associació de comerciants de Palafrugell ,es veu reflectit en el continu creixement de comerços associats.