Comunicat dels grups municipals de l’Ajuntament de Palafrugell.

Tots els grups municipals que formem part de l’Ajuntament de Palafrugell (PSC, ERC, Som Gent del Poble, JuntsxCat, Entesa per Palafrugell i Cs) volem mostrar la nostra oposició a l’operació militar que ha posat en marxa el president de Rússia, Vladimir Putin, a Ucraïna en les darreres hores.

Refusem l’ús de la força militar emprada per Rússia contra el poble d’Ucraïna. Per això reclamem a la força invasora renunciar a la via militar, abandonar terres ucraïneses  i asseure’s a una taula de diàleg. El dret internacional i la diplomàcia són les úniques vies acceptables pels països democràtics, per resoldre les desavinences.

L’atac de caràcter militar que estan patint les ciutadanes i ciutadans ucraïnesos és inacceptable tant per les greus conseqüències entre la població com per la pèrdua de sobirania. Les guerres només porten desesperació, misèria i patiment, elements que han de desaparèixer en ple segle XXI.

PER LA PAU, ATUREM LA GUERRA!!!