La 37a edició de la Festa de l’Esport de Palafrugell, organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, amb el regidor Isidre Tenas, va escollir ahir al vespre els millors esportistes, entrenador i entitat local de la temporada anterior. En aquesta edició, optaven als premis 19 esportistes i 7 clubs.

Durant l’acte d’entrega dels guardons, que va tenir lloc el passat 10 d’abril al Teatre Municipal, es va aprofitar per commemorar el 50è aniversari del Club Atlètic Palafrugell.

El Club Handbol Garbí va rebre la distinció a la millor entitat esportiva. En la resta de categories, el premi al millor esportista masculí va ser Joaquim Esteba Suquet, del Club Nàutic Tamariu. En categoria femenina, la guanyadora va ser Martina León Quero, del Club Rítmica Palafrugell; i fou proclamada millor entrenadora local Laura Dobaño Martínez, del Club Rítmica Palafrugell.

La Medalla de l’Esport de Palafrugell es va entregar a Ramon Estapinyà, per la seva vinculació en el món de l’esport, i en concret a l’atletisme. Així com també pels anys dedicats a la pràctica del llançament i els seus èxits en la categoria Màster.