RESPONSABILITAT

Com molts ciutadans i ciutadanes sabran, el passat 18 de maig, el nostre grup municipal va rebre l’encàrrec d’encapçalar la direcció de l’Equip de Govern durant els propers mesos.

Tal i com vàrem manifestar en la presa de possessió del càrrec, ens hem trobat amb una barreja de sentiments, entre satisfacció i responsabilitat que representa aquesta nova situació. Així, intentarem portar la nau de 300 persones i 70 centres de treball que representa el consistori endavant per tal d’aconseguir un major benestar per a tots els prop de 24.000 habitants de Palafrugell.

El nostre principal compromís ara mateix és lluitar per aconseguir un nou contracte d’escombraries que ens permeti fer front a la realitat actual del nostre municipi. Un contracte que ens té lligats a l’hora de prendre qualsevol decisió. Considerem que aquest és un compromís molt important que ha de comportar una millora en servei considerable.

Tot i això, també en tenim d’altres, evidentment, com pot ser: la finalització d’Arts i Oficis, la finalització de les obres del Priorat de Sta. Anna, l’Avinguda Espanya, l’Enoteca, la consolidació del nostre destí turístic com a zona “Premium”, el descens de la taxa d’atur o la formació continuada dels treballadors i treballadores per aconseguir una màxima professionalitat en els serveis, entre altres coses….

Aconseguir aquests objectius només seran possible mentre es treballi en equip, un conjunt format per 3 formacions polítiques que son les responsables de portar a terme els objectius de l’Equip de Govern municipal.

Can Bech 73 – Juliol – Agost 2022 – Opinió Política – Pàgina 14

http://www.comunicaciopalafrugell.cat/can-bech/5815-butlleti-can-bech-numero-73-juliol-agost