L’Ajuntament de Palafrugell, una vegada més, ha renovat el conveni de col·laboració amb Clipper’s Live S.L., empresa promotora del Festival de Cap Roig 2022. Amb aquest acord es pretén coordinar aquells punt en els quals l’Ajuntament dóna suport a l‘organització.

 
Cal destacar que entre els acords de col·laboració es determina que l’Ajuntament aporta al festival elements logístics, així com la informació i difusió del municipi dins el recinte de Cap Roig. A la vegada, també es fa càrrec de la vigilància i control viari i d’espais públics i del condicionament de les zones reservades per aparcament de vehicles. Així mateix, l’IPEP promou el festival a les seves xarxes d’oficines de turisme i pels seus mitjans de comunicació i difusió.


D’altra banda, l’empresa promotora del festival fa constar el nom de Calella de Palafrugell i l’emblema de l’Ajuntament de Palafrugell en totes les publicacions, cartells o altres mitjans que utilitzi per a la difusió i promoció del Festival de Cap Roig en aquesta edició 2022.