La Fundació Vimar representada per Aleyda Castro, directora tècnica de la fundació; Joan Vigas, alcalde de Palafrugell; i Lluís Medir, president de la Fundació Vimar, inauguran el Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) a Palafrugell, situat al carrer Joan Fuster i Ortells número 28.

Aquest servei és únic en tota la comarca del Baix Empordà i amb la previsió de l’increment de la necessitat d’aquest tipus de servei s’ha apostat per aquest trasllat que permetrà assumir un creixement i donar resposta a les necessitats del territori.

El projecte s’ha consolidat amb el trasllat del Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) servei per a persones amb un alt grau de discapacitat, situat fins ara a la residència Robert Pallí, amb places limitades, a un nou espai dissenyat i pensat perquè sigui un Centre d’Atenció Especialitzada. Aquests nous espais permeten donar el millor servei possible a les persones més vulnerables i a les seves famílies, ja que gràcies al servei d’atenció diürna ofert tots els mesos de l’any també es contribueix a mantenir la residència als domicilis familiars.

El CAE és un centre diürn obert tots els mesos de l’any de dilluns a divendres de 9 del matí a 5 de la tarda. S’ofereix a les persones amb un alt grau d’afectació que requereixen un suport extens o generalitzat, això significa suport en totes les activitats de la vida diària.

El projecte comprèn un conjunt de professionals de diferents disciplines, entre els que hi han tècnics d’atenció directa, una psicòloga, una fisioterapeuta, una coordinadora, una infermera, una directora tècnica i el suport administratiu i tecnològic que milloren els processos.