Som Gent del Poble, ha presentat, avui dissabte 25 de març, en un Auditori del Museu del Suro de Palafrugell ple de gom a gom, el seu alcaldable Isidre Tenas.

A l’acte l’han acompanyat Joan Vigas, cap de llista a les anteriors eleccions i alcalde de Palafrugell i Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols i president de Tots X l’Empordà, coalició municipalista a la qual pertany el partit i que s’ha expandit per l’Alt i el Baix Empordà en aquests nous comicis.

Tot i el canvi d’alcaldable, Som Gent del Poble, manté la seva identitat, proclamant-se un partit municipalista, obert a la participació ciutadana, compromès amb Catalunya, defensor dels trets diferencials i implicat en la preservació del territori.

Seguint amb la filosofia del partit, i el «Palafrugell, la nostra feina» de les anteriors eleccions, l’Isidre ens emplaça a un nou missatge, «Som equip, gestionem per fer poble», per què no hi ha d’haver un treball individual sinó un treball en equip amb ganes de tirar endavant.

En Joan Vigas ha aprofitat per fer un repàs dels projectes que s’han dut a terme durant la seva legislatura. Posteriorment, l’Isidre ha fet una pinzellada de les propostes que vol dur a terme, però que explicarà amb més detalls a la presentació del programa electoral el proper mes d’abril.

L’Isidre ha presentat les persones que l’acompanyaran a les primeres files, que són la Lluïsa Teixidor, Llicenciada en Ciències Exactes per la UAB, en Marc Heras, Llicenciat en Geografia i actual regidor de Medi Ambient i la Pili Martínez, agent de viatges.