PROGRESSA….. SI

Amb unes institucions ja de per sí força enquilosades, la pandèmia va representar una aturada absoluta a les seves velocitats de creuer.

Velocitats ja de per sí reduïdes i absolutament castigades per una nova situació d’incertesa total on ningú sabia què? com? ni quan?.

I això ha marcat sens dubte aquest mandat de 4 anys. Després d’uns 6 primers mesos de coneixement del funcionament propi de l’Ajuntament, qualsevol cosa que anteriorment havia funcionat es posava en entredit per una situació d’una complexitat superlativa.

Així doncs, marcats per més de 15 mesos d’afectació a la quotidianitat de la pròpia maquinària, hem hagut de gestionar aquests 4 anys. De fet podríem dir que només hem gaudit uns 30 mesos de normalitat. Per tot això la paraula progressar en el sentit d’engreixar tots el coixinets que fan avançar les rodes no ha sigut feina fàcil.

380 persones repartides en 70 centres de treball i 46 milions de pressupost es fa feixuc de gestionar. Però estem contents de deixar la corporació amb un nivell de productivitat molt superior a la trobada. Productivitat entesa com a millor col·laboració entre àrees, en definitiva millor treball en equip, única medicina capaç de fer més fàcil les relacions amb els ciutadans i, capaç a la vegada, de donar un millor benestar al convilatà.

Tot això sense parar en cap cas la maquinària, la mobilitat, la seguretat, la pau social i el desenvolupament econòmic, han sigut objectius ineludibles de la feina portada a terme.

Queda i quedarà molta feina per fer. Els pobles són vius 365 dies l’any, 24 hores al dia. S’han fet i es faran amb una titànica dedicació dels que ens han precedit i dels que ara ens agafaran el relleu.

Molta sort a tots, i a la ciutadania demanar-li la màxima col·laboració perquè entre tots, sense exclusió, hem de ser capaços de construir un Palafrugell cada dia millor.

Can Bech 77 – Abril-Maig 2023 – Opinió Política – Pàgina 14

http://www.comunicaciopalafrugell.cat/images/stories/canbech/CAN_BECH_77.pdf