Des de Som Gent del Poble volem sortir al pas de les declaracions del Sr. Fernández en un acte de campanya a on deia «que l’alcalde Joan Vigas ha dit, marxo per cames, que jo volia jugar a golf i que deixa l’altre allà pringat, que als debats només sap parlar d’esports».

El nostre candidat i cap de llista, l’Isidre Tenas, és digne de respecte i no el guanya ningú en honestedat, coherència i estima per Palafrugell. La seva entrega i dedicació des de la regidoria d’esports en aquest mandat ha estat indiscutible i exemplar i es mantindrà sense alteració si aconsegueix l’alcaldia de Palafrugell.

Portem una setmana de campanya en positiu i des del respecte, on una de les nostres propostes és l’educació i el civisme i ens dol que el PSC de Palafrugell, formació encapçalada pel Sr. Fernández, hagi optat per una estratègia basada en la desqualificació personal en lloc de centrar-se en un debat constructiu sobre les idees i les propostes per millorar la nostra Vila. Estratègies com aquestes fetes per polítics (el candidat ha manifestat repetides vegades que és un polític vocacional), l’única cosa que fa es desprestigiar encara més aquesta classe política de la que tant lluny estem nosaltres. En quatre anys de govern no hem criticat mai el treball d’anteriors mandats i menys hem fet menció a temes personals, ni de gent del propi consistori, ni de fora del mateix.


Som Gent del Poble continuarem treballant pel diàleg, des del respecte personal, per aconseguir solucions als reptes que afrontem com a societat i pensant només en un Palafrugell millor.